A New Paradigm

Studio Roumans

Voor de nieuwe modecollectie van De Bijenkorf, genaamd "A New Paradigm", heeft Studio Roumans een korte promotievideo gemaakt. In dit project ben ik gevraagd om te helpen met de visuele effecten. De video is gebruikt voor promotie op sociale media en is ook getoond op de Stadsschouwburg Nijmegen aan het Keizer Karelplein.

Voor het bereiken van het eindresultaat heb ik de volgende technieken in Adobe After Effects toegepast:

  • Rotobrush: Vanwege problemen met de greenscreenopnames heb ik Rotobrush gebruikt voor het nauwkeurig uitknippen van verschillende personen en objecten. Dit voorkwam dat bepaalde objecten eraf werden geknipt.
  • Shapes voor Schaduwen: Om realistische schaduwen te creëren, heb ik custom shapes ontworpen en geanimeerd. Wat zorgt voor meer diepte en realisme in de scene
  • Kleurcorrecties: Om alles goed op elkaar aan te laten sluiten heb ik hier en daar nog wat kleurcorrecties toegepast